Кејт и Вилијам у најскупљем бунгалову на Сејшелима

Глас Српске
Кејт и Вилијам у најскупљем бунгалову на Сејшелима

Британски принц Вилијам и његова супруга Кејт Мидлтон медени мјесец проводе на Сејшелима, на острву названом Сјеверни исланд, гдје су изнајмили бунгалов број 11. - пише француски дневник "Експрес".

Овај мали кутак раја на Сејшелима је на 30 минута лета сјеверно од Махеа. Ту се налази једанаест бунгалова, површине од по 450 квадратних метара, са приватним плацем и личном послугом.

Сваки бунгалов посједује и мање возило за обилазак острва. Краљевски пар је стигао хеликоптером чије изнајмљивање кошта 802 евра, објавио је француски лист.

Изнајмили су бунгалов број 11, који је најудаљенији и уједно најскупљи. Цијена је 3.340 евра по особи дневно, док је цијена за остале куће 2.115 евра.

Чим су из Бакингемске палате резервисали овај бунгалов, остали бунгалови су затворени како би млади брачни пар избјегао знатижељнике.

Вилијам и Кејт су на медени мјесец најприје одлетјети приватним авионом, а онда су хеликоптером превезени на тропско острво у Индијском океану.

Пуне три недјеље послије вјенчања које је пратио цијели свијет, војвода и војвоткиња од Кембриџа су чували тајну гдје ће отићи на своје прво свадбено путовање.

Ова тајна се скривала од јавности не само да би се пар сачувао од нежељеног публицитета, него и због тога што је у традицији британске краљевске породице да се романтична дестинација као својеврсно изненађење открије невјести на самом крају путовања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана