Кејт Хадсон завела Бреда Пита

Агенције
Кејт Хадсон завела Бреда Пита

Пошто је тјелохранитељ Бреда Пита, Крис Херцог, у изјави за "International Business Times" открио да се славни глумац већ неколико седмица виђа са једном познатом колегиницом, амерички таблоиди су покушали да открију њен идентитет.

Међутим, чини се да је потрага завршена, јер је у тексту објављеном на сајту "Woman's Day" извор близак глумцу открио о којој је холивудској љепотици ријеч.

Популарна глумица Кејт Хадсон је мистериозна Бредова дјевојка.

- Посљедњих седмица њих двоје су постали веома блиски и видјели су се неколико пута. Наравно, у строгој тајности. Нема у томе ништа необично, јер и Бред и Кејт су велике холивудске звијезде, обоје су згодни и успјешни и обожавају да проводе вријеме заједно - рекао је извор.

Са друге стране, Крис Херцог није желио да открије да ли је управо Хадсонова "успјешна холивудска глумица" са којом се Пит већ неко вријеме виђа, како је раније открио.

Иначе, Бреда Пита су папараци успјели да фотографишу док је у друштву мистериозне плавуше напуштао један ресторан у Лондону.

- Познајем Кејт већ дуги низ година и могу да кажем да је она сјајна особа. Њих двоје би били изузетан пар - рекао је Херцог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана