Кћи Витни Хјустон шмрче кокаин

Глас Српске
Кћи Витни Хјустон шмрче кокаин

Осамнаестогодишња Боби Кристина Браун на фотографијама које је први објавио таблоид "National Enquierer" на стакленој подлози новчаницом узима кокаин и пије алкохол.

Кћерка пјевачице Витни Хјустон (47) и репера Бобија Брауна (42) снимљена је у ноћном клубу док је пила алкохолно пиће фоур локо, које је забрањено у неколико држава у Aмерици јер због комбинације са кофеином посљедице могу бити смртоносне.

То није све, Боби је недавно снимљена док са пријатељицом пуши марихуану, а медији пишу да је кренула мајчиним стопама и да се навукла на тешку дрогу.

За Витни се почетком 2000. године почело нагађати да се дрогира. У интервјуу 2002. пјевачица је открила да не пуши крек јер има превише новца за ту јефтину дрогу, али је признала да шмрче кокаин, али њена кћерка је то послије демантовала снимивши прљаво купатило пуно наркоманског прибора. За зависност је окривила себе, а не бившег супруга Бобија, за којег је тврдила да је тукао.

Витни се годинама због зависности лијечила на клиникама за одвикавање од дроге, те се тек прије неколико година вратила пјевању.

Наиме, 2009. године пјевачица је, послије седмогодишњег иступања са сцене, током којег се лијечила од зависности од дроге, снимила нови албум "I Look to You", који је критика одлично оцијенила, али за који интерес публике ипак није био велик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана