Кћеркица Харпер добила пасош

Глас Српске
Кћеркица Харпер добила пасош

Познати енглески фудбалер Дејвид Бекам и његова супруга Викторија појавили су се недавно у улици Федерал билдинг у Лос Aнђелесу заједно са кћеркицом Харпер, са намјером да јој изваде пасош.

Кћерка Дејвида и Викторије Бекам морала је да набави пасош, а пошто је немоћна да то сама уради појавила се у Лос Aнђелесу у пратњи родитеља. Закон налаже да дјевојчица мора да има амерички пасош, јер се ту и родила, а оба родитеља морају да буду присутна. Пошто је Харпер требало да се слика за пасош, поносни родитељи су је средили по посљедњој моди за бебе. Носила је хаљиницу, прслуче и хеланкице, а на глави је имала и рајф. Дејвид и Викторија су, с друге стране, били обучени необавезно и британски медији су одмах констатовали да их је мала Харпер бацила у сјенку својом "гламурозном" појавом. Сви претпостављају да ће маленој Харпер прво путовање изван Aмерике бити одлазак у Велику Британију, домовину својих родитеља.

Осим тога, Викторија је на "Твитеру" окачила фотографију на којој Харпер чврсто држи татину руку, на којој се налази нова тетоважа на којој пише "љубав".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана