Кћерка Синди Крафорд у модним водама

Глас Српске
Кћерка Синди Крафорд у модним водама

Десетогодишња Кија ново је промотивно лице линије за младе модне куће "Версаће". Aко вас подсјећа на Синди Крафорд, нисте се преварили, јер је млада љепотица кћерка чувене манекенке.

Кија не само да личи на своју мајку већ очигледно има и њено самопоуздање пред камерама. Дјевојчица је своју прву рекламу снимила за "Јанг Версаће" који је дио чувене модне куће, а намијењен је дјеци до 12 година.

Синди Крафорд је деведесетих година прошлог вијека била једна од муза Ђанија Версаћеа па је и логично да је кћерка наслиједи. Поносна мама каже да не може бити срећнија.

- Потпуно сам одушевљена што је Кија изабрана да буде дио прве "Версаће" кампање за младе. Имам толико драгих и лијепих успомена на вријеме проведено са Донателом и Ђанијем - рекла је Синди.

Бивша манекенка и супермодел данас има 45 година, али изгледа подједнако добро као у вријеме када је била једна од најтраженијих дама у свијету моде.

Она је рекла и да је присуствовала снимању рекламе у којој је главна звијезда била њена десетогодишња кћерка и то је описала као "фантастично искуство" за Кију. Дјевојчицу је за овај посао изабрала лично Донатела Версаће.

- Нема сумње, наслиједила је магију за моду од мајке. Баш као и Синди, и Кија има велики дар и камера је заиста воли. Гледати Кију како иде мајчиним стопама било је право задовољство - рекла је Донателе.

Кампања претходи отварању прве "Јанг Версаће" радње у Италији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана