Кћерка Монике Белучи наслиједила мајку на модној писти: 17-годишња Дева Касел одушевила на ревији

ГС
Foto: Агенције

Дева Касел, кћерка Монике Белучи, појавила се на недавној ревији бренда Dolce & Gabbana одржаној у Сиракузи, а чини се да је славна глумица и манекенка добила насљедницу у свијету моделинга.

17-годишња Дева је кћерка француског глумца  и италијанске глумице и модела те је учествовала на Dolce & Gabbana Haute Couture  ревији јесен-зима 2022-2023.

Domenico Dolce i Stefano Gabbana приредили су ревију у Сиракузи на Сицилији, дому бренда, а млада Дева красила је модну писту.

Ревија је одржана у Ортигији, најстаријем дијелу Сиракузе, који је познат по својим живописним рушевинама, а гости су били свјетски познате личности као што су Sharon Stone, Mariah Carey, Drew Barrymore, Heidi Klum, Emma Roberts, Lucy Gale, Helen Mirren i Christian Bale.

Дева је на модној писти представила прозирну чипкасту хаљину са везом и бисерним украсом из колекције Haute Couture јесен/зима 2022/23. Цјелокупан изглед су употпуниле дуге прозирне црне рукавице.

Дева од 2019. године сарађује са модном кућом Dolce & Gabbana. Постала је заштитно лице парфема Dolce Shine, глумећи у реклами за парфем на обали Амалфи, а двије године касније рекламирала је и Dolce Rose.

Прије двије године красила је насловницу француског издања магазина Elle, а протекле је за италијански Vogue позирала заједно с мајком када су јој многи предвидјели блиставу каријеру, преноси портал Klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана