Кћерка Мајкла Џексона постаје глумица

Глас Српске
Кћерка Мајкла Џексона постаје глумица

Парис Џексон, кћерка покојног краља попа Мајкла Џексона, започиње глумачку каријеру. Тринаестогодишњакиња ће бити хероина филма "Lundon's Bridge And The Three Keye".

Филм је мјешавина играних и анимираних сцена и ликова. Иако је Џексонова породица хтјела да Парис сачека да напуни 18 година прије него што започне каријеру, она је ипак успјела да наговори баку Кет (81) да јој дозволи снимање.

Лик који ће Парис тумачити је у центру пажње филма, а наводно показује јаку љубав према њеном покојном оцу.

Приход од филма ићи ће школама широм Сједињених Aмеричких Држава.

Иако је као мала морала да се крије од фотографа и скоро цијело дјетињство проведе у дубокој "илегали" с обзиром на то да је кћерка једне од највећих музичких звијезда, Парис Мајкл Кетрин Џексон однедавно је почела да се појављује у јавности.

У августу ове године "Фејсбук" профил тринаестогодишње Парис је хакован, па су њене приватне фотографије процуриле у јавност. Послије тога Мајклову кћерку узнемирио је непознати "виртуелни силеџија", који је на њеном "Твитеру" написао да јој Мајкл није биолошки отац.

Мајкл је Парис добио са медицинском сестром Деби Роу, којом се оженио током турнеје у Aустралији 1996. године. Мајкл је са Деби добио и сина Мајкла Џозефа Јуниора, познатијег као Принц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана