Кћерка Леди Ди живи у САД

Агенције
Кћерка Леди Ди живи у САД

Лондон - Британска краљевска породица већ годинама ћути о постојању првог дјетета покојне принцезе Дајане и њеног мужа принца Чарлса, које је дошло на свијет непосредно након што су се њих двоје упознали и вјенчали.

Ријеч је о њиховој кћерки Сари, која сада има 33 године, а живи у Новој Енглеској под тајним именом. То је објелоданио амерички магазин “Глоуб” и изазвао праву лавину негодовања у Британији, јер би, ако је та информација тачна, то значило да након принца Чарлса на трон не би требало да дође Вилијам, већ најстарији Чарлсов насљедник. “Глоуб” је објавио текст у којем се тврди да се супруга принца Вилијама Кејт Мидлтон срела са Саром у децембру.

- Сара је висока и изузетно елегантна, слика и прилика Дајане. Она и Кејт провеле су 44 минута заједно у апартману хотела, а Вилијам није желио да се види са сестром - рекао је извор за лист. Када је Дајана упознала Чарлса, његова мајка, британска краљица Елизабета Друга, тражила је од љекара да провјере да ли тада још невина Дајана може да затрудни.  Љекар је узео узорак Чарлсове сперме и успио да оплоди јајну ћелију принцезе. Ипак, краљица је наредила да та јајна ћелија буде уништена, што љекар, наводно, није урадио, већ ју је убацио у тијело своје супруге. Она је као сурогат мајка дијете родила у октобру 1981.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана