Кћерка Ланета Гутовића тврди да је преварена за насљедство

ГС
Кћерка Ланета Гутовића тврди да је преварена за насљедство

Милица Гутовић, кћерка легендарног глумца Милана Ланета Гутовића, која је у јавност изашла с тврдњама да је преварена за насљедство свог покојног оца, такође је умјетница, а бави се и педагошким радом.

Она је најстарије дијете Ланета Гутовића. Глумац је Милицу и њену сестру Невену добио у првом браку, са супругом, коју никада није желио да помиње у јавности зарад чувања приватности.

Осим Милице и Невене, Лане Гутовић је у другом браку с Биљаном Кнежевић, која ради у Позоришту на Теразијама, добио синове Јакова и Спасоја.

Да је таленат за умјетност наслиједила од оца доказује чињеница да је Милица Гутовић глумица и балерина, а како јој је педагогија још једна сфера интересовања, она је успјела да споји те три љубави.

Она има свој балетски студио, где предаје дјеци предшколског узраста.

- Ја сам и глумица и балерина. Мене је педагогија одувек интересовала, деца су страшно искрена и то је предивно код њих - испричала је једном приликом Милица.

Милица није успјешна само у балету и педагошком раду. Њу смо, као глумицу, имали прилике да гледамо у серијама "Мјешовити брак", "Ургентни центар", "Хотел са седам звездица", као и у филмовима "Ивкова слава", "Одбачен", "Бели лавови".

За Милицу кажу да, осим талента који је наслиједила од оца, и физички подсјећа на њега.

Милица Гутовић огласила се јуче на свом „Фејсбук“ профилу путем видео снимка, уз тврдње да је медицинска сестра пред смрт њеног оца, који се, по њеном исказу, тада налазио на интензивној нези, увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом.

Према Миличиној причи, они су били свједоци, заједно са медицинском сестром, наводног усменог завјештања којим се она и њена сестра Невена лишавају насљедства.

Како даље тврди, њен отац је на дан када је усмено завјештање направљено, био под кисеоничком маском и кацигом, јер без ње није могао да дише, а у прилог овоме у видеу је подијелила фотографију свог оца од тог дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана