Катарина нема среће са удварачима

Глас Српске
Катарина нема среће са удварачима

Глумица Катарина Радивојевић изгледа да у посљедње вријеме и нема среће с удварачима, с обзиром на то да је један београдски папарацо затекао како сама вуче и носи кофере.

Иако важи за једну од најатрактивнијих јавних личности на овим просторима, Каћа овог пута није имала среће са џентлменима. Да ли су се момци који су се тог тренутка нашли на лицу мјеста плашили да понуде помоћ младој глумици због њеног не баш слатког става који форсира у медијима или су начули да Радивојевићева има дечка па у знак протеста нису жељели да прискоче у помоћ, не зна се, али храбрих дечкића очигледно није било. Судећи по њеном киселом лицу, изгледа да јој је улога носача багажа тешко пала, с обзиром на то да је путовање исцрпјело, а још је и сама морала да се помучи око пртљага. Није било компликовано да вуче кофере по улици пошто имају точкиће, али су проблем правиле степенице које је, мора се признати, Катарина и те како добро савладала.

Папарацо је забиљежио и то да је Катарина позвала неког путем телефона, па се може претпоставити да је позвала свог драгог и пожалила се како је сама по сунцу морала да вуче пртљаг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана