Касандра рекла шта мисли о Новаку

Г.С.
Касандра рекла шта мисли о Новаку

Чувена Касандра допутовала је прије неколико дана у Београд, како би се придружила глумачкој екипи популарне серије „Игра судбине”.

Судбина или не, али глумица Кораима Торес на посебан начин је спојена са нашом земљом.

Глумећи незаборавни лик на малим екранима освојила је публику у нашој земљи, а одушевљење је изазвала и након што је рекла шта мисли о свјетском тениском асу Новаку Ђоковићу.

Како се добар глас далеко чује, тако је и Касандра сазнала за велике, историјске успјехе славног Србина Новака Ђоковића. И не само то…

Вјероватно знате да Новак има бројне славне навијаче попут Роберта де Нира и Метјуа Меконахија или Голди Хон, а тој групи припада и Кораима Торес која је то открила 2021. након што је Ђоковић тријумфовао на Ролан Гаросу.

„Бравооооо”, написала је на Инстаграму, на слици тениске легенде и тиме прославила његову побједу.

Новак Ђоковић је одушевио Касандру, док је она овим потезом још више одушевила Србе.

Глумица Кораима Торес боравила је у Србији прије 27 година, ни тада ни сада није крила колико је импресионира нашом земљом и људима.

 

Серија „Ксандра” била је толико популарна да су вјероватно сви деведесетих у Србији погледали макар један њен, мали дио. А скоро свако ко је одгледао парче ове серије, постао је њен вјерни гледалац. Познаваоци теленовела кажу да су за популарност овог ТВ формата криви лак садржај, много обрта и нестварних животних ситуација, што више драматике и незаобилазна борба добра и зла.

Кораима је у серији била на страни добра које је, како то најчешће бива у сапуницама, побиједило на крају. Глумици је улога Касандре донијела огромну популарност у нашој земљи коју је и посјетила прије више година, а 2018. изразила је жељу да поново дође у Србију.

Кораима Торес рођена је у Валенсији у Венецуели. Прве улоге остварила је у теленовелама „Гардениа” и „Алондра”. Била је главна звијезда колумбијске серије „Снови и огледала”. На снимању ове приче срела је глумца Николаса Монтеро са којим се вјенчала 1996. Пар има Мануела Николаса.

Глумица је снимала и у Перуу и Аргентини, живи у Боготи са породицом. Направила је дужу паузу у каријери, фанови нестрпљиво чекају њене нове улоге.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана