Касандра одушевљена Србијом: Открила да ли ће се догодити римејк чувене серије

ГС
Касандра одушевљена Србијом: Открила да ли ће се догодити римејк чувене серије

Славна глумица Кораима Торес, незаборавна Касандра из истоимене серије, недавно је стигла у Београд због пословних обавеза.

Она је на конференцији за медије открила детаље свог боравка, те није крила одушевљење због наше земље, провода и хране коју је пробала.

"Јако сам задовољна и захвална што сте сви ви овде. Срце ми куца од љубави што сам у овом граду и овој држави", каже она и додаје да се сјајно осјећа у Србији:

"Овде су људи љубазни пуни љубави и поштовања. Знају да искажу своја осећања и поштовање на њежан начин и осјећам се лијепо примљено и дочекано. Као код куће. Из продукције су нас водили у један ресторан и тамо је била уживо музика, било је прелијепо."

Пробала ракију

"Пила сам медовачу. Много ми се допало. Све оно што сам пробала ми се допало и месо, пилетина, салата и сиреви. Једем, једем, једем", рекла је Торес.

На питање чега се сјећа из периода снимања серије "Касандра" и да ли је у контакту са неким од колега из серије, одговорила је:

"Сјећам се љубави. Добро се сјећам блискости, емоција које сам имала. Комуницирамо с времена на вријеме, али се не виђамо", каже Кораима.

Римејк серије "Касандра" се неће догодити

Иако је остварила велику популарност као Касандра, римејк ове серије се неће догодити, а сада је први пут открила и због чега.

"Не. Нажалост не. Сценарискиња серије је преминула и право на серију имају њене ћерке и не дозвољавају то. Друго, ја више не изгледам тако као што сам изгледала. Немам ту младост."

Деведесетих година фанови популарне теленовела писали су петицију за пуштање Касандре из затвора, што се догађало у серији, а она је сада истакла да се увек тога радо сећа.

"Јако сам емотивна по том питању зато што ми глумци радимо да би нам се вјеровало, да би публика жијвела са нама, и када се деси тако нешто то је највећи поклон који може да вам се деси", закључила је глумица, преноси Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана