Каролина у вези са Роријем

Глас Српске
Каролина у вези са Роријем

Најбоља свјетска тенисерка Данкиња Каролина Вознијацки више није усамљена.

Прелијепа двадесетједногодишња Данкиња нашла је новог изабраника свог срца, а фоторепортери су је усликали у Лондону како се љуби са Роријем Меклројем, једним од најбољих свјетских голфера, који је иначе двије године старији од ње. Њих двоје су прво почели да флертују преко друштвене мреже "Твитер", а Вознијацки је "пала" када јој је Рори рекао да је оматорила.

Каролину су многи хтјели да "удају", многи су тврдили и да гаји симпатије према Новаку Ђоковићу, али је сада свака дилема отклоњена. Шта више британске кладионице су чак и дале квоту да ће Каролина до краја године бити у вези са Стивеном Џерардом. Они који хоће могу да уложе паре на то да ће најбоља свјетска тенисерка до краја године остварити "романтичну причу" са капитеном Ливерпула. На ову идеју букмејкери су дошли због тога што се Каролина, као велики навијач Ливерпула, на мечу против Флавије Пенете појавила у Џерардовом дресу.

Данкиња не крије да је велики фан капитена "црвених", а на онима који воле да се кладе је да процијене да ли ће она до краја године оставити садашњег момка и започети везу са Џерардом, иако је је он у браку са Aлекс Кјуран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана