Карли Клос најновији “Викторијин анђео” ФОТО

Агенције
Карли Клос најновији “Викторијин анђео” ФОТО

Лос Aнђелес - Двадесетогодишња манекенка Карли Клос заслужила је своје мјесто у јату “Викторијиних анђела”, преносе агенције.

Љепотица која се забавља са зетом Иванке Трамп, Џошом Кушнером, већ двије године учествује у ревијама познатог бренда, а сада је добила и званичан статус “анђела”.

Још од 2011. године, прелијепа Карли Клос шета модном пистом обучена у веш марке “Викторијас сикрет”, међутим, статус “Викторијиног анђела” званично је добила тек ове недјеље.

То је потврђено новинарима након ревије у Лос Анђелесу, на којој је Карли у друштву Алесандре Амброзио и Кендис Свонпул представила купаће костиме из најновије колекције.

Млада манекенка је такође учествовала у Твитер интервјуу са фановима, под хештегом “AskAnAngel” (питајте анђела), што представља још један доказ да је “добила крила”.

Љепотица из Чикага говорила је за “Пипл” о свом момку Џошу Кушнеру (27), који је, према њеним ријечима, “потпуно незаинтересован за моду”, али то јој се допада.

- Заиста је освјежавајуће оставити све ревије и снимања за собом - рекла је Карли Клос.

Са 20 година, Карли је најмлађа у јату “анђела” у коме су још и Миранда Кер, Адријана Лима и Алесандра Амброзио, све у својим тридесетим.

Бивша балерина прославила се захваљујући дугим ногама и краткој коси, која ју је издвајала из масе.

Наиме, Карли је одлучила да се ошиша два дана уочи велике ревије у децембру.

На крају је на писти морала да носи уметке за косу, али је јавно бранила своју нову фризуру, ријечима: ”Постоје жене разних фигура и разних фризура. Можете бити секси и са кратком косом.”

Нови “анђео” је до сада учествовао у кампањама за “Лакост”, “Жан Пол Готје”, “Хермес” и друге познате свјетске брендове.

Прошле године, “Вог” ју је прогласио моделом године.

Топ пет најплаћенијих “Викторијиних анђела”

С обзиром на то да дјевојке из Викторијиног јата посједују милионско богатство, и Карли Клос може да се нада великој заради.

Ево колико су “Викторијини анђели” зарадили прошле године:

1. Адријана Лима - 7,3 милиона долара;

2. Дуцен Крос - 6,9 милиона долара;

3. Алесандра Амброзио - 6,6 милиона долара;

4. Миранда Кер - 4 милиона долара;

5. Кендис Свонпул - 3,1 милион долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана