Карлеуши сви криви за неуспјех осим ње саме

Блиц
Карлеуши сви криви за неуспјех осим ње саме

Београд – Пјевачица Јелена Карлеуша и јуче је наставила обрачун са медијима али и свима осталима који су њен наступ на Ушћу окарактерисали као дебакл, преноси “Блиц”.

Пјевачица и даље тврди да је наступала пред 40.000 људи.

Уз снимке из ваздуха Карлеуша остаје при своме - концерт на пуном Ушћу је успио.

Ни у једном тренутку не помињући да су се карте дијелиле бесплатно, као и да су капије у једном тренутку биле отворене и за људе без улазница, она се окомила на све и свакога.

Оно што остаје као питање послије суботе је колико се Карлеуша заправо прецијенила?

- Крив је њен креативни тим који јој је давао ветар у леђа да организује простор на Ушћу. Око ње су сви, очигледно, мислили искључиво и једино на свој хонорар који је, претпостављам фиксни. Уместо да је одговоре од те идеје, они су је подржали само из властите користи. Свесно су подржали њену пропаст. Она није имала човека који би јој направио финансијску конструкцију, а која би је одвратила од те идеје. Ја јој искрено желим да напуни милион стадиона, али не разумем зашто је то радила, када јој то не би, ни да је имала 100.000 људи, повећало цену наступа у иностранству ни фенинг - рекао је за “Блиц” Гане Пецикоза, који, између осталих, сарађује и са Недом Украден, Жељком Самарџићем...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана