Карлеуша у дуборезу, Цеца на ноктима

Pulsonline
Карлеуша у дуборезу, Цеца на ноктима

Фанови Јелене Карлеуше још једном су исказали своју инвентивност, поклонивши јој кутију за накит у дуборезу израђену специјално за њу. Док је дjевојка која је Цецин фан одушевила свог идола на потпуно другачији начин

Након тетовирања стихова њених пjесама, урезивања иницијала жилетом на тijелу и многобројних поклона које је добила од својих фанова, један од обожавалаца Јелене Карлеуше изненадио је своју омиљену пjевачицу још једним оригиналним поклоном. Наиме, поп звijезда је овог пута добила кутију за накит која је израђена у дуборезу, као и држаче за оловке на којима су урезана имена њених ћеркица.

С друге стране, фанови Светлане Ражнатовић такође не заостају и труде да изненаде свог идола и осмисле што оригиналнији поклон. Овог пута једна од дjевојака из фан клуба фолк звijезде уqепшала је нокте њеним фотографијама и твитовала на Цецин профил.

 - Оно кад вас неко остави без текста. Хвала дjевојци која је своје нокте уљепшала мојим фотографијама, написала је одушевљена Цеца на свом твитер налогу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана