Карлеуша: Тражила сам само ћевапе с луком

blic.rs
Карлеуша: Тражила сам само ћевапе с луком

Јелена Карлеуша је ка Сарајеву полетила у суботу у 18 часова приватним авионом.

"Често летим приватним авионом када је реч о краћим дестинацијама, и то није нешто неуобичајено у мом послу", каже пјевачица за "Блиц".

Карлеушу су на сарајевском аеродрому сачекале бројне новинарске екипе. У пратњи полиције и обезбјеђења, ЈК се упутила ка црвеном тепиху Сарајево филм фестивала. Пјевачица је била скромна у захтјевима, па је тражила само ћевапе с црним ликом.

"Нисам размажена и захтевна! Када су ме питали за посебне жеље, тражила сам ћевапе с луком! Зар да одем из Сарајева а да не пробам ћевапе?", пита се пјевачица, која је заблистала на затварању фестивала у „версаће" хаљини, и додаје:

"Кад сам видела ову хаљину на ревији, пожелела сам да буде моја. По мојој жељи, и због црвеног тепиха, тим „Версаћеа" је у Милану урадио дугачку верзију хаљине која је иначе оригинално до колена. Иако ме сви питају за цену, не бих знала да одговорим јер је реч о поклону. На црвеном тепиху имала сам помоћ хостеса које су ми намештале дугачки шлеп. Жао ми је што се није видело, али на ногама сам имала и феноменалне „версаће" сандале са штиклом од 16 центиметара, тако да сам једва ходала и имала сам скоро два метра".

Она је специјално за ову прилику драстично скратила дугу косу.

"Само два сата пре полетања одлучила сам се на тај потез. Наравно, уз помоћ екстензија, моја коса за неколико минута може поново да буде дуга ", рекла нам је пјевачица, која се исте вечери вратила у Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана