Карлеуша признала да је заљубљена

GS
Карлеуша признала да је заљубљена

Јелена Карлеуша ових дана борави у Сјеверној Македонији, гдје ће 19. октобра одржати велики солистички концерт у Скопљу.

Поп звијезда гостовала је и у једном подкасту, гдје је између осталог, говорила о разводу од Душка Тошића, али и о афери са Огњеном Врањешом, кога је назвала “монструмом”.

– Ја ни првог ни другог мужа нисам видјела на разводу. Видјела сам само њихове адвокате. Увијек сам се појављивала на разводу, али се моји мужеви не појаве, него адвокати.

Можда не могу да ме погледају у очи. Када је ријеч о Душку, мислим да сам ја учинила све да се 17 година наше везе, брака и породице не баци у воду. А он је учинио све да ми покаже и докаже супротно. И колико год сам се ја трудила да се то не распадне, Душко је био тај који је желио да се разведе и да се растури наша породица.

Он није могао да се носи са притиском свега онога што су медији радили нама и мени. Зашто ми да будемо у добрим односима сад? Требало је да се труди да будемо у добрим односима док смо били у браку.

Требало је да се труди да се бори за овакву жену, али не можеш ти никога натјерати да те воли и да на силу буде у браку. Не можеш никога натјерати на силу да не излази и да не пије, да буде вјеран… – рекла је ЈК, па наставила:

- Сматрам да жена вара само када је незадовољна, несрећна и када не добија од мушкарца оно што заправо она тражи. А жена тражи само љубав и поштовање.

Кад нема љубави и може некако, али кад нема поштовања, не може никако. Нажалост, ја сам поднијела највећи притисак и један ужас ми се десио велики. Ја сам у том браку била јако усамљена и несрећна, али дошла су дјеца и ја сам се ту пуно жртвовала. Душка сам упозоравала на то све, да ће се кајати и да ћу му се осветити, али ме није схватао за озбиљно.

Први пут када сам хтјела да му се осветим, десила се катастрофа. Тај човјек са којим сам хтјела да му се осветим због мог личног незадовољства је скриншотовао један “фејстајм” видео, јер смо се тако гледали, а да ја нисам знала. Он ме је тим сликама и снимцима уцјењивао и тражио да се разведем.

Није ни битно како се зове, није заслужио ни име да му се каже. То није мушкарац, то је просто монструм. Ја нисам пристала на ту уцјену и он је свим медијима послао то. Вјеровала сам да то не може да се деси, али погрешно сам процијенила, јер сам мислила да један нормалан мушкарац то не би урадио због себе, а не због мене.

Човјек погријеши. То је била посебно тешка ситуација за мене јер је у том моменту умирала моја мајка. Чак сам и рекла том монструму, који ме је тим материјалом уцјењивао да то не ради, јер имам двије кћерке које су тада биле јако мале и ишле су у школу и имам болесну мајку која ми умире. То га није интересовало.

Не само да то није испоштовао, него боље да је пуцао у мене. То може да уради само човјек без срца и који заслужује све најгоре.

Мислим да ће нека карма кад-тад вратити таквим људима дати оно што заслужују. Посљедње што је видјела моја мајка су биле те слике и онда је умрла. Послије више није било ни битно – испричала је Карлеуша у “Лазаров подкасту”.

ЈК је признала и да је тренутно заљубљена, али не у Баку Прасета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана