Карлеуша позива на крвопролиће!

Курир
Карлеуша позива на крвопролиће!

Београд – Пјевачица Јелена Карлеуша не може да се помири да је на Ушћу доживела дебакл, па сада чини све да народ „зарати”, преноси “Курир”.

Пјевачица је јуче на “Твитеру” исписивала застрашујуће реченице, којима потпирује мржњу и позива на линч.

- Овом народу предстоји излазак на улице и крвава револуција. Само ће се тако ова новопридошла багра отерати и само тако ће се ствари променити - написала је пјевачица, а надовезала се извјесна “СтарлетаМагазин”, која је прати на “Твитеру”.

- Толико о твојој либералности... Значи и твоја кева и ћале, „дошљаци” из Лике, Сло, Босне, јесу багра? Карлеуша је српско презиме? – написала је она.

Карлеуша јој је онда објаснила на шта су се њене ријечи односиле.

- Мислим да ниси разумела. Реч је о новопридошлој владајућој гарнитури. Само полако, дубоко диши и опусти се... – написала је Карлеуша.

Послије овога, Јелена је наставила да испољава свој гњев:

“Само у Србији, медији од поштених људи праве убице, а од убица – свеце”.

Ни то јој није било довољно, већ је своје незадовољство упоредила с дешавањима која су се одиграла у прољеће 2003. године и кулминирала 12. марта убиством српског премијера:

“Србија ће сутра опет убити Ђинђића. Неће трепнути”.

С обзиром на то да је вечерас концерт Светлане Цеце Ражнатовић, јасно је шта је Карлеуши било трн у оку.

Али, ајде што јој смета лик и дјело фолк диве, то се још и може разумјети након дебакла који је Јелена имала 15. јуна на истом мјесту.

Него, што је толико кивна на 150.000 људи које ће Цеца окупити на Ушћу, док је она једва саставила 10.000, то већ здравом памећу не може да се разумије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана