Карлеуша потписала развод: Како су Јелена и Душко подијелили имовину

Телеграф
Карлеуша потписала развод: Како су Јелена и Душко подијелили имовину

Јелена Карлеуша рекла је рано јутрос да је потписала споразумни развод брака након 16 година. Она је овај документ потписала у друштву свог адвоката Милана Атељевића и овлашћеног адвоката Душка Тошића.

Како сазнаје "Телеграф", Душко се није појавио.

"Потписала сам споразумни развод брака после 16 година. Сама. Прекопута мене на слици су мој адвокат Милан Атељевић и овлашћени адвокат досадашњег супруга који није дошао. Нисам питала зашто.", рекла је Јелена.

Пар се венчао на Видовдан 2008. године у једном хотелу у Ковилову, а њихово свадбено слављено окупило је велики број познатих личности. Пар је потом добио кћерку Атину у септембру 2008, а затим и млађу кћерку Нику.

Душко Тошић је током каријере зарадио близу пет милиона долара, а Јелена Карлеуша је једна од највећих пјевачких звијезда на Балкану. Њена зарада није јавно објављена. Објавила је како ће подијелити имовину.

"Због разноразних медијских и друштвених нагађања, додаћу да се сва заједничка имовина (стечена у браку) води на нашу дјецу, Атину и Нику. Старатељ наше дјеце сам ја", рекла је Јелена Карлеуша. “Друга страна” није имала другачији приједлог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана