Карлеуша отворено: Мој нови дечко...

Курир
Карлеуша отворено: Мој нови дечко...

БЕОГРАД - Јелена Карлеуша отворено је говорила о новом партнеру и емоцијама, изненађењима која нам ускоро спрема, а открила нам је и на шта троши велике количине новца на дневном нивоу.

На самом почетку разговора, Јелена је с нама подијелила утиске о својој концертној турнеји у оквиру које пјева на трговима широм Србије, а на којима руши све рекорде посјећености.

- Ја пјевам 30 година, али сам на разне начине била спутана да се бавим својим послом онако како ја сматрам да то заслужујем и како је моја публика жељела. Нисам имала ту могућност јер мој рад није био препознат на прави начин и сада ми је дата шанса. Мислим да је оправдавам и да број људи на концертима и трговима који долазе у рекордном броју то показује. То сам и очекивала јер сам била везана јако дуго. Сада кад сам се одвезала, показала сам да имам пуно енергије и жеље да дам све од себе и да је публика показала да ме је била јако жељна. Очекивала сам да ће бити добро, али не и да ће бити овако добро. Поносна сам, на сваком концерту сам буквално на ивици суза, рекла је Карлеуша у интервјуу за Курир.
Твоји перформанси током 2000-их у Сава Центру остали су заувијек убележени у аналима домаћег шоу-бизниса. На сцену си се спуштала са плафона у "Диорану", имала си кревет на бини... Многе је изненадило да на поновном отварању реконструисаног Сава Центра ниси била међу онима који су прошетали црвеним тепихом.

Била сам позвана, али смо тог дана снимали рекламу. Једну јако битну, интересантну, дијамантску рекламу, која је једна мала пародија на сва дешавања.

Шта можемо да очекујемо од тебе овог септембра?

- Очекујте невјероватне ствари.

Шушка се да избацујеш свој парфем.

Нећу ништа да ти кажем (смијех). Види, ви из Курира кад не бисте покварили свако изненађење, ви не бисте били Курир. Десиће се много лијепих ствари и у земљи, али и ван граница наше земље. Долазе неке разне свјетске Недеље моде, пуно изненађења... Јако битни фешн викови, гдје сам ја изгледа у толико добром облику да сам интересантна и тим неким свјетским дизајнерима. Нећу сад да кажем којим, али бићете шокирани. Не можеш ни да претпоставиш.

Чуо да је у питању неки бренд на почетно слово Б.

Дечко, немој ми кварити свако изненађење овде. Дошао си да нам квариш изненађења (смех).
На чији концерт домаћих и страних звијезда би вољела да одеш, а да ниси била?

Жао ми је што нисам била на Сенидином концерту на Ташу, видјела сам да је било супер. Посљедњи пут сам била на Ташу кад је пјевао Џеј, тих бурних 90-их, кад је он био мегазвијезда. Вољела бих да одем и на Чолу док он и ја још мрдамо. Ја да играм, а он да пјева. Од страних звијезда, ту су Адел, Викенд, Џастин Бибер, Карди Би, Мадона, Шер, те легенде. Она се препарила и остаће таква. Радила сам једну ревију са њеним дечком. Он се пресвлачио поред мене и скинуо се потпуно го. Могу да кажем да Шер има укуса у сваком смислу. Чим има тако младог и обдареног дечка, она ће пјевати још дуго. Моја кћерка је била недавно на Тејлор Свифт у Цириху. Изненадило ме је да се 20 пута пресвукла за 30 пјесама и да је надмашила и мене у Београду на води. То је за мене респект. Врхунски је професионалац.

Како си приватно ових дана? Да ли је коначно мирна лука?

- Јесте. Мирна је лука зато што је уморна. Имамо велике концерте. Не могу да будем незадовољна и немам право да кажем да сам уморна јер сад живим свој сан и радим оно што сам требала да радим већ 30 година. Морала сам кроз свијет да дођем до Србије. Прво ме је свијет препознао.

А кад су емоције према новом партнеру у питању, какво је ту стање?

- Искрено, немам ништа што могу отворено и званично да ти кажем. Кад видите човјека поред мене, то ће онда бити то. Потребна је храброст стајати поред мене. Ја сам то замјерала и мом, још увијек, мужу. Жена као ја мора да има човјека који зна и да стане поред мене и испред мене да ме заштити. Ја то никад нисам имала, тако да кад видите неког поред мене и испред мене, а да то није мој пријатељ и продуцент, неког ко ће имати довољно снаге и храбрости да воли жену као што сам ја и да нема проблем шта ће медији написати, тај ће имати петљу да стане поред мене и ја ћу имати право да кажем да је то мој партнер. До тада, ја више од клинца принца правити нећу.

Послије овог описа, да ли је реално да такав мушкарац постоји?

- Људи се плаше да стану поред мене. Медији свашта пишу о мени на дневном нивоу, и на примјер, један партнер у то вјерује. И сад, ја њему морам, а ја сам жена која има 46 година, стварно немам снаге да ја њему објашњавам да је све то шоу-бизнис и да то све мора тако. Ја немам снаге за то. Вјеруј у све што је написано и прихвати ме такву каква јесам, са свим тим пртљагом. Ја сам тешка жена. Ко то буде могао да споји у једно и да ме прихвати такву каква јесам, њега ћу промовисати пред вама. Нека се јави неки храбри. Сви би да воле, али из некакве сјенке, а ја нисам жена из сјенке. Мене кад волиш, ваљда се то показује јавно.

Како би неки мушкарац требао да ти приђе, а да ти привуче пажњу?

- Исто као и свакој жени. Најнормалније. За почетак да ми приђе. Људи мисле да сам ја компликована жена, а ја желим исто што и свака друга жена. Чак и мање.

Срби су полудјели за апликацијом "тему". Јеси ли и ти поклекла и нешто поручила?

- Ја сам на неким другим апликацијама, мало убитачнијим за буџет. То ми је порок. Све што зарадим, ја потрошим у хуманитарне сврхе. То ми је постао фетиш. Не прође дан, а да на интернету не гледам коме би могла да помогнем, да ли су то дјеца или животиње или да купим неку крпу, ципелу или ташну. Чувати паре је тотална будалаштина. Чему паре, ако их ја са собом понети нећу? Моја мајка је прије пет година изгубила живот. Она је била штедљива, није вољела себи ништа скупо да купи. Само је на мене трошила паре. Увијек је куповала за кућу. Када је умрла, та кућа је остала. У ту кућу више никада нисам ушла. Стоји и даље закључана како је остављена тог 3. марта. Све материјално је остало у тој кући. Трошите паре на крпе, то је боље од секса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана