Карлеуша открила ко је љубав Душка Тошића

ГС
Карлеуша открила ко је љубав Душка Тошића

Јелена и Душко Тошић коначно су склопили споразумни развод брака и вишемилионска имовина је подијељена.

Вила на Дедињу, коју је Тошић купио од Драгана Стојковића Пиксија, а у којој музичка звијезда живи са ћеркама, остаће у Јеленином власништву. Кућа вриједи око два и по милиона евра, а чини се да су Јелена и Душко Тошић стигли до краја пута.

Јелена и Душко Тошић споразумно све подијелили.
С друге стране, луксузни стан на два нивоа у Лисичјем потоку, као и некретнина на Дедињу, у непосредној близини овог дуплекса, остају Душку, преноси Курир.

Присјетимо се како је Јелена раније говорила о односу са супругом, али и када је открила велику тајну Душка Тошића у периоду највеће љубави.

Наиме, Карлеуша је једном приликом отворено говорила о младачким љубавима и тада је подијелила и невјероватну причу о Душковим симпатијама, које је у младости гајио управо према пјевачици.

– Са 16 година прешао је у ОФК “Београд”. Накнадно сам сазнала од његових другара из ОФК-а да је та собица у којој је он живио била облепљена мојим постерима.

– На крају баладе он се оженио женом са постера и направио јој двоје дјеце. То је дивна, дирљива прича – открила је Карлеуша својевремено, пише Свет.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана