Карлеуша ми смјешта затвор јер ми дугује 3.300 евра!

Курир
Карлеуша ми смјешта затвор јер ми дугује 3.300 евра!

Београд - Када се прије мјесец дана договорио о сарадњи с Јеленом Карлеушом, Данијел Ракоњац, власник „Хели продукције”, није ни слутио да ће му пјевачица остати дужна, а још мање да ће га пријавити полицији!

Како за “Курир” каже Ракоњац, чија фирма је била ангажована да направи снимке Карлеушиног концерта на Ушћу из ваздуха, ЈК га је пријавила МУП за узнемиравање и изнуду како би избјегла да му исплати 3.300 евра.

Према његовим ријечима, цијена за сва снимања била је 3.800 евра, од чега је Карлеуша исплатила само 500 за фотографа.

- Покушао сам више пута да дођем до Јелене и да се договоримо, али је она одговарала искључиво преко порука, у којима је потенцирала да је узнемиравам. Имам у телефону више од 200 порука које то доказују. На молбе да се договоримо о исплати одговарала ми је да се обратим психијатру и да ће ме пријавити полицији - тврди Ракоњац и додаје да му је њен PR менаџер Зоран Бирташевић заказивао састанке на које није долазио.

Данијел је јуче покушао још једном да дође до ње, али она је написала да је на аеродрому.

- Отишао сам до њене куће на Дедињу само да бих је ухватио у лажи. Звонио сам на интерфон, али нико није одговарао. Кад је у кућу ушла једна девојка, на тераси су се појавили Бирташевић и Карлеуша, која ми је рекла да је звала обезбеђење и полицију, а ја сам јој одговорио да се не плашим - објашњава Ракоњац, који је, након што је њено обезбеђење отишло јер није имало основа да реагује, сам отишао у МУП Савски венац како би пријавио Карлеушу за превару.

- Међутим, у полицијској станици су ми рекли да сачекам да дође патрола која је код ње. Сачекао сам их, али је поред њих дошла и Карлеуша да ме пријави за узнемиравање и угрожавање безбедности. Дала је изјаву на два листа папира, а ја сам показао силне SMS поруке које сам размењивао с њом и Бирташевићем, а из којих се види да ја њој нисам претио, већ је она мени претила полицијом, само да би избегла плаћање услуга моје фирме. На крају, полицајци су ми рекли да сам слободан и да је више не зовем - прича Ракоњац.

Послије свега, Ракоњац планира да тужи Карлеушу.

- Тужићу је за дуг и за лажно пријављивање полицији, а сав новац који добијем даћу у хуманитарне сврхе - закључује власник „Хели продукције”, коме су, како каже, неки људи који су сарађивали са самозваном дивом говорили да им је остала дужна, али је очекивао да звијезда попут ње поштује договор.

Зоран Бирташевић, PR менаџер Јелене Карлеуше, синоћ је за “Курир” демантовао наводе Ракоњца.

- Јелена је добро. Дошло је до покушаја упада у њену кућу од стране извесног Данијела Ракоњца, с којим смо сарађивали у време концерта на Ушћу, а који је, након што је исплаћен, покушао да изнуди додатну количину новца. Случај је пријављен полицији, а како су нам рекли, Данијел им је већ добро познат - изјавио је Бирташевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана