Карлеуша и Тошић купили некретнине од 2.500.000 евра!

Курир
Карлеуша и Тошић купили некретнине од 2.500.000 евра!

Јелена Карлеуша и њен супруг Душко Тошић извршили су окупацију Дедиња! Како Курир открива, њихове некретнине у елитном дијелу Београда процјењене су на два и по милиона евра, што их аутоматски сврстава у познате личности с највриједнијим стамбеним објектима.

- Нови дом, који је Душко Тошић купио својој жени и ћеркама, процијењен је на два милиона евра. Луксузна кућа има 550 квадрата, пет спаваћих соба и шест купатила, лифт и базен (који је тренутно у изградњи), а смјештена је у новом елитном насељу Панорама на Дедињу.

Само дневна соба има више од 150 квадрата, док ентеријер красе најскупљи мермер и дрво - открива извор Курира.

Он додаје да Душко и Јелена, сем поменуте виле у којој живе, имају и пентхаус, који агенције за некретнине процијењују на пола милиона евра:

- У тој згради су четири стана, од којих један припада фудбалеру Александру Коларову, а остала два такође Душковим пријатељима из репрезентације. У оквиру комплекса постоје унутрашњи и спољашњи базени са сланом водом. Баш такав Јелени се ових дана гради и у вили у којој живи.

Поред таквог мужа, није ни чудо што ЈК своје рекордне хонораре троши на високу моду и високобуџетне спотове. Може јој се!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана