Карла Бруни спремна за нови албум

Глас Српске
Карла Бруни спремна за нови албум

Прва дама Француске, заносна Карла Бруни, најавила је снимање четвртог албума, а његова реализација биће повјерена продуценту Данијелу Ланои, који је радио за U2, Боба Дилана и Нила Јанга.

Позната манекенка, успјешна и фатална жена, чијем шарму није одолио ни најмоћнији човек Француске, привела је крају текстове својих нових пјесама и планира ускоро да уђе у студио и сними албум.

Реализација четвртог албума Карле Бруни, другог од када се удала за француског предсједника Николу Саркозија 2008. године, биће повјерена њеном дугогодишњем пријатељу, канадском продуценту Данијелу Ланои.

Како наводи француски лист "Фигаро", некадашња манекенка намјерава да свој нови албум, који ће изаћи на јесен, сними у Лос Aнђелесу.

"Љуелљџ'ун м'а дит", први албум заносне Италијанке, издат је крајем 2002. године. Велики успјех забиљежио је и код критичара и код публике и прва дама Француске свакако може да буде поносна на два милиона примјерака продатих у свијету.

Преостала два студијска издања имала су слабији успјех, али су 43-годишњој умјетници учврстили позицију у свијету славних у Француској, Италији и још неколико европских земаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана