Карла Бруни се хвали провокативним фоткама

Агенције
Карла Бруни се хвали провокативним фоткама

Бивша прва дама Француске Карла Бруни-Саркози похвалила се провокативним фотографијама на свом "Инстаграм" профилу и тако у свом препознатљивом стилу подигла прашину.

Лијепа Италијанка има 48 година, а цијелог живота је била једна од оних дјевојака које "газе преко мртвих" да би дошла до онога што жели. Музичарка, која је радила и као модел и раније се појављивала обнажена на фотографијама, а њена прошлост је више него бурна.

У фебруару 2008. године удала се за тадашњег предсједника Француске Николу Саркозија и тако је постала прва дама. Рођена је у веома имућној породици и насљедница је највеће италијанске компаније за производњу гума, коју је основао њен дјед Вирђинио Бруни Тадсеки. Компанија је продата "Пирелију", али је Карла ипак остала један од сувласника. У Париз је дошла да студира умјетност и архитектуру, али је напустила школу да би постала манекенка. Кћерка је италијанске пијанисткиње Марисе Борини и индустријалца и композитора класичне музике Алберта Брунија Тедескија. Међутим, 2008. године, Брунијева је за магазин "Венити Фер" изјавила да је њен биолошки отац Бразилац италијанског поријекла, магнат Маурицио Ремерт, тада млади гитариста који је имао шестогодишњу аферу са њеном мајком. Радила је кампање за "Диор", "Живанши", "Гес", "Шанел", "Версаће" Карла Лагерфилда, Џона Галијана... Била је међу 20 најплаћенијих манекенки на свијету са зарадом од готово осам милиона долара годишње. Прије Саркозија била је у вези са Ериком Клептоном и Миком Џегером. Вољела је журке и све остало што обично иде уз њих. Сликала се гола, а када се удала за Саркозија, појавила се њена провокативна слика, која је продата за 91.000 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана