Карл Лагерфилд жели да се ожени својом мачком

Агенције
Карл Лагерфилд жели да се ожени својом мачком

Обасипа је пажњом и плаћа две слушкиње које су јој на услузи 24 сата. Карл Лагерфелд признаје да толико обожава своју мачку да је она као “жена у заточеништву” и да би се оженио њоме, да може.

Седамдесетседмогодишњи модни креатор “Шанела” каже да није мислио да је могуће вољети некога као што он воли своју 22-мјесечну сијамску мацу Шупет.

Посвећеност Њемца кућном љубимцу већ је постала легендарна у модним круговима.

Шупет има свој сто за којим вечера и посебан јастук на коме спава, чак и лични ајпед и профил на Твитеру са 27.000 сљедбеника.

На профилу пише да је она чувена љепотица која одбија да једе са пода и има слушкиње које удовољавају свим њеним каприцима.

Од јуче постоји и Фејсбук страница са њеним именом.

Лагерфелд је толико заљубљен у своју љубимицу да се прича како су њене плаве очи биле инспирација за нову “Шанел” колекцију.

Када он није код куће, њене служавке записују у свешчицу све што Шупет ради да би дизајнер био у току.

У једном ТВ интервјуу Лагерфлед је рекао да, на његову велику жалост -између људи и животиња није дозвољен брак. Никада нисам мислио да могу овако да се заљубим у мачку.

Шупет је била мачка Карловог пријатеља коју је Њемац прије годину дана узео на чување двије седмице, али је онда одбио да је врати.

Од тада су нераздвојни. Маца је чак била звијезда сопственог филма за луксузни модни сајт Нет-а-Портер.

Карл каже да му је омиљени тренутак када се Шупет попне на његов сто док црта или му донесе све играчке у кревет, као поклон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана