Кариоке у срцима љепотица FOTO

Aгенције
Кариоке у срцима љепотица FOTO

Бразилија - Највећи спортски догађај ове године на планети свакако биће Свјетско фудбалско првенство у Бразилу. Поред свега оног што чаробну игру на магичном четвороуглу чини најљепшом споредном ствари на свијету, предстојећи Мундијал обиљежиће и лијепе жене.

Бразил је иначе познат као земља фудбала, кафе и самбе! Карневал у Рио де Жанеиру је свјетска атракција на коју похрле милиони туриста да би видјели љепоту жена у Бразилу, али и њихово умјеће у игри и пјесми - у самби.

Бразилске љепотице припремају се да поред играча буду звијезде које ће побуђивати пажњу и машту гостију са свих дијелова планете који стигну у највећу земљу Јужне Америке.

Међутим, дјевојке замамних облина и сексепила неће бити само атракција за очи. Велики број њих ће редовно да прати и навија за своју репрезентацију - Бразил! Тамошња, али и свјетска јавност преплављена је фотосима атрактивних дјевојака које се на њима појављују у дресовима, али и купаћим костимима у  националним жуто-зеленим бојама "кариока". "Адидасова" лопта "бразука", с којом ће се играти утакмице на Мундијалу, незаобилазан је реквизит.

Нема сумње да ће Нејмар, Тијаго Силва, Дани Алвеш, Хулк, Давид Луис и остали Бразилци имати најватренију подршку са трибина. На њима је да се покажу не само пред љепотицама већ и милионима својих навијача.

А ко не би волио да му 12 играч буду нека од љепотица са фотографија!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана