Каријера Мег Рајан пропала због пластике

Агенције
Каријера Мег Рајан пропала због пластике

Америчка глумица Мег Рајан имала је завидну каријеру средином и крајем деведесетих година, а стекла је популарност у романтичним комедијама "Француски пољубац", "Кејт и Леополд", "Стигла вам је пошта".

Осим фанова широм свијета који нису могли да одоле њеном осмијеху, као и великом таленту, редитељи и сценаристи су је обожавали, те су јој нудили бројне улоге.

Међутим, након 2001. године Мег је почела да се суочава с неуспјехом на аудицијама, а разлог није била њена лоша глума, већ непрепознатљиво лице.

- Превише је урадила. То је био шок за људе и она више не изгледа као Мег Рајан у коју смо се заљубили - објаснио је Џејмс Манголд, редитељ филма "Кејт и Леополд".

Симпатична глумица доживјела је прави крах у каријери јер више нико није желио да је ангажује због корекција које је радила на лицу.

- Нису само усне у питању. Нос је другачији, јагодице, ботокс је више него очигледан. Људи не схватају да постоји зависност од пластичне хирургије. Она није једини примјер. Обично је то покушај да се ријеши нека врста личног незадовољства - био је изричит Марк Робери, пластични хирург.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана