Карлеуша случајно срела бившег свекра, ево шта је он рекао о сусрету

ГС
Foto: ТВ Прва

Поп дива Јелена Карлеуша данас је, послије много година, срела бившег свекра Богољуба Карића.

Док је давала интервју за црногорску ТВ Прва, Карић је наишао, те је дошло до случајног сусрета.

Том приликом срдачно су се поздравили и испричали, а ово је био њихов први сусрет након Јелениног развода од Бојана Карића.

Телеграф је контактирао Богољуба Карића након сусрета, који је за Јелену имао само најлепше ријечи. Открио је и шта се десило иза камера.

- Наш сусрет је био случајан, после ручка са мојим познаницима. Кад сам кренуо из ресторана видео сам да Јелена има интервју. Застао сам и послао јој пољубац, што она није одмах регистровала, али је баш у то време у интервјуу говорила о Карићима. Новинарка је то приметила и замолила ме да приђем и свакако да смо се изљубили с Јеленом. Мени је било заиста драго. Са пуно осећања и љубави, као са неким најмилијим - рекао је Карић и додао...

- Дуго се нисмо видели јер сам врло мало у Србији и шта рећи, како је то? Свакоме је лепо кад се сретне с Јеленом. Имали смо близак однос, била је наша снајка и то је једно пријатно узбуђење код сваког човека, кад се неко тако близак појави. Обострано је. Било ми је заиста драго да смо могли да се сретнемо тако и изгрлимо и изљубимо, а о Јелени не треба много рећи. То је апсолутно жена која је наша звезда и жена која зрачи својим огромним радом, енергијом и, што кажу, то су особе које имају божији дар - истакао је Богољуб, па још навео:

- Хвала Богу у нашој Србији креативној, има много људи таквих, укључујући и нашу звезду Новака и нашег Теслу и све те људе у свим областима који праве чуда, али како ја то кажем, једноставно, да народ разуме - да је Џајић рођен негде другде, био би десет пута Пеле или Роналдо. Тако да, ми смо рођени у Србији коју волимо, живимо у Србији и без обзира колико год да смо талентовани за много шта, остаћемо у својим регионалним оквирима, а да смо негде другде, као што је то запад Европе или Америка, свако би од нас засијао као Звезда Даница - рекао је Богољуб Карић.

На крају, сусрет је сумирао у једној реченици:

- Све је то протекло прелепо и предивно - признао је Богољуб Карић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана