Кардашијанове су охоле и бахате, уништиле су мог сина

hot.hr
Кардашијанове су охоле и бахате, уништиле су мог сина

Драма у породици Кардашијан се наставља. Док се кошаркаш Ламар Одом бори за зависношћу и покушава да сачува брак са Клои Кардашијан, његов отац Џо Одом у јавности је по славној породици сасуо дрвље и камење.

У интервјуу за Радар онајн отац Ламара Одома упутио је мноштво увреда породици Кардашијан. Наиме, Џо Одом је за тренутно стање свог сина оптужио управо Кардашијанове, тврдећи да су га управо оне одвукле на дно.

"Неко напокон мора да проговори, а то ћу бити ја. Једноставно је, повукли су мог сина на дно. Мој син се не дрогира, а Кардашијанове није брига за њега, него како ће то утицати на њихов бренд. Волео бих да се никад није оженио. Клои жели све да контролише, а све жене из те породице су такве", испричао је за Радар онлајн Џо Ламар.

Осим што је вређао славне сестре, које не подноси, тата Одом није поштедио ни њихову маму Крис Џенер.

"Крис је врло негативна. Она је злочеста кучка. Уопште јој није стало до Ламара, гледа само свој имиџ и новац", каже он и додаје да су сестре Кардашијан љубазне само пред камерама, а кад се оне угасе постају непријатне и бахате.

"Једном приликом сам чуо Ким да говори да у њиховој породици нема наркомана. То ме је много наљутило. Погледајте само како се она прославила – ја не желим порно звијезде у својој породици", испричао је љутити Џо тврдећи да би његов син био успјешан кошаркаш да није пристао да учествује у ријалити шоу "Породица Кардашијан" и "Клои и Ламар".

На његове тешке ријечи, Ламар није остао имун.

"Нећу допустити овом човјеку, нити било коме другом да тако прича. Овај човјек никада није био ту када ми је био потребан, одгајиле су ме мама, бака и Квинс. Он никада није имао породицу као што су Кардашијанови. Тај човјек није ни био позван на моје вјенчање и никада их није упознао. Његови демони су једино што ми је пружио. Сви остали о којима прича пружили су ми подршку кроз ово тешко раздобље. Причајте о мени шта желите, али изоставите из таквих прича оне који су ме само вољели и подржавали", написао је на Твитеру познати кошаркаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана