Кара Делевињ проговорила о депресији

Агенције
Кара Делевињ проговорила о депресији

Кара Делевињ, једна од најтраженијих и најуспјешнијих манекенки данашњице, као тинејџерка је била у великој депресији, о чему је коначно проговорила у јавности.

Она је испричала да је са 18 година престала да пије антидепресиве. Терапија јој је прописана, јер је као шеснаестогодишњакиња размишљала о самоубиству. Узимање антидепресива погоршало је њено стање, па је престала да их пије како би поново могла да "осјећа ствари".

Иако се и данас понекад осјећа депресивном, каже да за лијековима више не посеже, јер покушава да сама са собом ријеши своја осјећања. Константан притисак да мора бити најбоља довео је до нервног слома. 

- Била сам суицидна. Нисам могла ништа да поднесем. Због тога сам мрзила себе и жељела сам да умрем - рекла је популарна манекенка.

Кара је данас успјешна млада жена која се свјесно бори са проблемима и препрекама у животу и успјешно их превазилази.

Ова љепотица упечатљивих обрва је радила за куће као што су "DKNX" и "Шанел", а опробала се и у свијету филма. Занимљиво је да су је прошле године накратко заобилазили модни дизајнери уз примједбу да има вишак килограма. Убрзо је показала да упорност, тренинг и регулисање исхране могу поново да је врате на прво мјесто у свијету моделинга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана