Кара Делевињ и Хари Стајлс у вези?

Aгенције
Кара Делевињ и Хари Стајлс у вези?

Манекенка и пjевач групе Оне Дирецтион снимљени су на лондонском West Endu током извођења мјузикла "The Books Of Mormon", гдjе су, према наводима страних медија током цијеле вечери размењивали њежности.

Пјевач бенда One Direction и манекенка, који су наводно већ мjесецима у тајној вези, снимљени су прошле недjеље на лондонском West Endy током извођења музикла The Book of Mormon. Фотографија пара снимљених с леђа осванула је на Твитеру, а према писању магазина "Look", након што су се свjетла угасила, пар је током цијеле вечери размијењивао нежности.

Гласине о вези двадесетједногодишње Каре Делевињ и двије године млађег Харија Стајлса круже још од септембра 2012. године.

"Хемија између њих је сјајна. Откако су се упознали ствари између њих су поприлично лежерне и приватне. Харију се Кара јако свиђа још откако ју је упознао прије три године. Виђали би се када би били у истом граду, али никада си нису дали шансу за праву везу", открио је извор.

Хари је 2012. године пружио Кари подршку сједећи у првом реду модне ревије Burberry коју је носила. Но, убрзо након тога започео је везу са Тејлор Свифт која је, ипак, била кратког вијека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана