Као од мајке рођена због рекламних кампања

Aгенције
Као од мајке рођена због рекламних кампања

Натали Портман потпуно се обнажила за кампању којом се промовише посљедња линија кармина куће "Диор", те се тако придружила другим колегиницама које су се скидале у рекламама за разне производе. Будући да има имиџ стидљиве дјевојке, Натали је овим потезом изненадила многе.

У жељи да промовишу производе на што атрактивнији начин, многи брендови посежу за провокацијом, а формула која увијек пали је обнажити неку познату личност. Натали Портман је и до сада рекламирала "Диор", али је ово први пут да се за потребе њихове кампање обнажила. Кампања је привукла велику пажњу јавности. Поред Натали, исто су учиниле и многе друге њене колегинице.

ЏЕНИФЕР АНИСТОН
Звијезда серије "Пријатељи" скинула се како би промовисала ни мање ни више до воду. У питању је такозвана паметна вода, која је дестилована и обогаћена електролитима, а наводно помаже у мршављењу, одржавању добре форме и поспјешује здрав и леп тен. Хонорар Џенифер Анистон је остао тајна, иако су медији упорно покушали да открију колики је. 

ЏЕНУАРИ ЏОНС
Глумица која се прославила као Бети у "Људима са Менхетна" имала је прошле године веома запажену кампању за торбе модне куће "Версаче". Џенуари је овај модни додатак рекламирала без иједне крпице на себи, а торбе је носила на голо тијело. Њу је за кампању изабрала Донатела Версаће, која не крије афинитет према плавим женама.   

ХЕЛЕНА КРИСТИСЕН
Некадашњи супермодел, а сада успјешан модни фотограф Хелена Кристенсен поприлично је продрмала љубитеље спортске опреме када се сасвим нага сликала за "Рибок". Занимљиво је да је Хелена рекламирала патике овог бренда, те је то уједно био и једини комад гардеробе који је на сликама имала на себи. Осим патика, показала је да и у 43. има савршену линију.

ПАРИС ХИЛТОН
Како би што боље изрекламирала своју линију пенушавих вина "рич просеко" Парис Хилтон је скинула све са себе. Старлета и богата насљедница сликала се тако што јој је читаво тијело било обојено златном бојом. Иако је кампања била веома провокативна, бизнис са продајом пјенушавих вина је убрзо пропао, а Парис се окренула новим подухватима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана