Кански “Гангам стајл”

Aгенције
Кански “Гангам стајл”

Кан – Мушкарац који се представио као јужнокорејски пјевач Псај, два дана је јео, пио и забављао се са познатима у Кану, јавиле су агенције.

Изгледа да је постало популарно представљати се као неко други, односно као нека позната личност и варати многе људе.

Након што се бивши шеф српске дипломатије Вук Јеремић фотографисао са Павелом Сфером, вјерујући да је он заправо фронтмен групе У2 Боно Вокс, нова “намјештаљка” догодила се на Канском филмском фестивалу.

Извјесни Денис Каре, 34-годишњи Француз који је “пљунути” јужнокорејски репер Псy, намагарчио је велики број људи у Кану.

Забављао се на фенси журкама, гостовао је на ТВ станицама показујући чувене денс покрете из пјесме “Гангнам стајл”, фотографисао се са многим познатим личностима, које су пожуриле да се похвале на разним друштвеним мрежама…

На његову имитацију, између осталих, насјели су глумица Наоми Херис (из посљедњег филма о Џејмсу Бонду – “Скајфол”), као и Адријен Броди (филм “Пијаниста”).

Каре је био потпуно обучен као Псај, са све цвикерима и сакоом, који су дио имиџа јужнокорејског репера, а уз њега су све вријеме били и његов “менаџер”, као и тројица тјелохранитеља.

- Улазио је на разне забаве, пио је скупоцјени шампањац - кажу очевици, а чак је добио и вријеме на једној локалној телевизији, ђускајући као Псај.

Након што је откривено да је ријеч о шали, односно лажном Псају, глумица Наоми Херис је твитовала: “Изгледа да сам насјела, то није био прави Псај! Реците ми да ли гријешим или почињем да лудим, хахахаха”.

Чак се и прави Псај огласио о свом двојнику: “Изгледа да је још неки ЈА у Кану… Поздравите га!”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана