Кање Вест објавио снимак полуголе жене

GS
Foto: PageSix

Кање Вест је још једном уздрмао јавност након што је три пута заредом на свој Инстаграм профил поставио исти снимак своје супруге Бјанке Ћенсори, са журке након Супербоула.

Репер се ставио у улогу модног дизајнера и уживао је у погледу на своју супругу, која је била малтене гола у бодију који је прекривао само груди и мало позадине.

Коментари нису престајали да се нижу и дефинитивно нису пријали реперу, који је убрзо затим поставио још један Инстаграм видео гд‌је се "обрачунао" са хејтерима.

"Људи, желим свима да вам кажем да сам на свој Инстаграм профил ставио своју супругу три пута и то намјерно", рекао је у камеру док су он и Бјанка, која је носила још један провокативан аутфит, шетали аеродромом.

Кање Вест каже да се људи баве његовом женом умјесто његовим новим албумом.

"Дакле, оно што желим да кажем јесте да је мој нови албум изашао прије пар дана, а ви и се и даље питате због чега постављам слике своје супруге", алудирајући на свој албум "Вултурес" са Ty Dolla Sign, који је објављен 9. фебруара.

Репер каже да његова музика не би била толико добра да није срећан, а Бјанка га чини срећним. Такође, рекао је да уколико се некоме не допада његов садржај на Инстаграму не мора да га прати.

"Она ме чини срећним. Зато сте сви срећни са мојом музиком, јер сам срећан. Разумијете? Дакле, немојте никада рећи ништа негативно. Ако вам се не свиђа моја страница и оно што постављам, идите до ђавола. Искрено, оставите ме, оставите краља на миру. Није ме брига, брате. Поставићу своју жену колико год пута желим. Иди постави своју жену на свој је*ени Инстаграм", закључио је Вест, преноси "Page Six".

Репер је нагласио свој став у опису видеа, написавши: "Неки људи не желе да будеш срећан”, преноси б92.

VIDEO

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана