Кање Вест још није предао папире за развод, мисли да Ким блефира

Г.С.
Кање Вест још није предао папире за развод, мисли да Ким блефира

Иако је Ким Кардашијан (40) поднијела захтјев за развод брака од Кањеа Веста (43), како изгледа, репер се предомислио и развод баш неће тећи тако “глатко”.

Наиме, иако се псиало да су се Ким и Кање договорили око развода и да желе што пре да га реализију, извор близак реперу тврди да Вест стопира цијели процес.

Кање наводно још увијек није поднио своја документа за развод, а према ријечима извора, репер је увјерен да Кардашијанка заправо не жели развод.

“Кање још увијек није поднио своја документа око развода јер и даље не мисли да ће Ким то провести до краја”, рекао је извор за HollywoodLife.

“Он мисли да довољно добро познаје Ким те је увјерен да она то заправо не жели. Он сада све ово види као партију шаха и засад не планира ништа да подузме око свега. То је његов потез”, рекао је извор близак реперу.

Подсјетимо, Кање је промијенио број и прекинуо сваки контакт са Ким након што је она поднијела папире за развод брака, а Кардашијанка може да га контактира само преко обезбеђења.

Бивши пар се споразумно договорио да ће имати заједничко старатељство над њихових четворо дјеце - Норт (7), Сејнт (5), Чикаго (3) и Псалм (1). Међутим, репер, према тврдњама извора страних медија, отежава ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана