Камила открила да је Кејт неплодна

Глас Српске
Камила открила да је Кејт неплодна

Краљевска би породица могла бити закинута за потомке јер је, ако је вјеровати писању једног америчког таблоида, новопечена принцеза Кејт Мидлтон неплодна.

Према писању таблоида, супруга принца Чарлса, Камила Паркер-Боулс, својим је пријатељима "излајала" да Кејт Мидлтон не може имати дјецу.

- Здравствене компликације које је Кејт имала у адолесцентном добу могле би имати утицај на њену могућност да затрудни - препричао је Камилине ријечи њен близак пријатељ.

И 28-годишњи Вилијам, као и његов отац Чарлс, рођени су убрзо након што су се њихови родитељи вјенчали, па је новопечени краљевски пар под великим притиском да убрзо прошири породицу.

- Aко Кејт не затрудни у року од девет мјесеци, пркосиће двјеста година дугој британској традицији - казао је биограф краљевске породице.

Како су обожаваоци краљевске породице у ишчекивању вијести о Кејтиној трудноћи, гласине о принцезиној неплодности добијаће на снази што више Вилијам и она одлуче да причекају са приновама.

Ова је вијест и те како изненађујућа, али док све још увијек лежи на рекла-казала, поставља се питање ради ли се овдје о намјерном ширењу дезинформација.

Вијест је првобитно објављена у таблоиду који одавно гласи као публикација која не провјерава тачност добијених информација.

Тешко је не повјеровати у тако бомбастичне наслове, поготово када се као кључна ставка истиче 'лајавост' Камиле Паркер-Булс, но чини се како амерички таблоиди намјерно покушавају да створе 'краљевску драму', јер вијест о њиховим 'проблемима' долази нити три седмице по њиховом вјенчању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана