Камила опет у центру пажње због својих урнебесних гримаса

Г.С.
Камила опет у центру пажње због својих урнебесних гримаса

Британска краљица Камила појавила се јуче у краљевској ложи на Вимблдону, то је њено прво појављивања на чувеном тениском турниру у Лондону откако је проглашена за краљицу, шестог маја у Вестминстерској опатији у британској престоници. Било је ово њених пет минута. А за многе и очекивано, појавила се са својом млађом сестром Анабел Елиот. На трибинама је велики број познатих личности.

Претходних година у центру пажње на Вимблдону- не рачунајући такмичаре, била је принцеза од Велса чији се долазак очекује наредних дана, на завршницу турнира, а данас је у првом плану Камила која је видно поправила начин одјевања откако је понела круну. Стилисти знају свој посао, а хаљина А кроја у којој се данас појавила знатно је боље издање у односу на њене бројне модне промашаје из прошлости.

Камила се пратила у стопу мало се смијала, чини се на трен и досађивала, а забиљежена је и њена упадљива гримаса. Њен супруг Чарлс познат је по необичним изразима лица у јавности, а она га је данас и надмашила. И Камила изгледа жели да се придружи тренду "што лежернијих чланова двора" које Кејт Милдтон - вјероватно под утицајем критика Меган Маркл о уштогљености краљевске породице, промовише све израженије.

Тик поред ње била је њена сестра Соња Анабел Елиот која је дизајнерка ентеријера која се бави и антиквитетима. Њне син је британски политичар Сир Бен Елиот који је био копредсједник Конзервативне странке. Развела се ове године од супруга Сајмона Елиота са којим је била у браку од 1972. године и са којим има и ћерке Кејти и Алис. Анабел и Камила имају брата Марка Шанда. А Анабел се често појављује на службеним догађајима двора, налази се чак и на првим портретима Чарлса III и Камиле, објављеним након крунисања, преноси Курир.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана