Камерон Дијаз потврдила да се опрашта од глуме

Агенције
Камерон Дијаз потврдила да се опрашта од глуме

На филмском се платну није се појављивала од 2014. године, када је снимила нову верзију мјузикла "Ени", а оно што се нагађало недјељама Камерон Дијаз је коначно потврдила.

Њена дугогодишња пријатељица, глумица Селма Блер, недавно је у разговору за стране медије изјавила: "Прије неки дан смо ручале, а разговарале смо и о могућности враћања на филмски сет. Искрено, вољела бих да се то догоди, али је Камерон изричито нагласила да је завршила с тим. Једноставно више не жели да снима. Задовољна је својим тренутним животом и не знам шта би било потребно понудити јој да се врати".


Само неколико дана касније, Селма је рекла да се заправо само шалила, и да информација о одласку Дијазове у пензију заправо и није тачна.

Ипак, у најновијем интервјуу за Ентертејнмент викли, који су Камерон Дијаз, Селма Блер и Кристина Еплгејт дале поводом поновног окупљања екипе филма "Најслађе створење" из 2002. године, 45-годишња глумица признала је да је заиста одлучила да каже "збогом" глуми, пише Тпортал.

Било је то кроз необавезан разговор трију глумица, након што су схватиле да заједно нису снимале од 2002. године.

Камерон је тада поставила питање зашто нису више никада ишта снимиле, иако се са Селмом виђа, а затим је рекла: "Мислим да је вријеме да почнемо да се виђамо, нарочито сада када сам отишла у пензију."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана