Камерон Дијаз открила да никад не би постала мама да није било Гвинет Палтроу

Г.С.
Камерон Дијаз открила да никад не би постала мама да није било Гвинет Палтроу

Камерон Дијаз не би постала мама да није Гвинет Палтроу.

Глумица филма "Има нешто у вези Мери" објавила је да је своје прво дијете, ћерку Редик добила у јануару са супругом Бенџи Меден. Након што је први пут постала мајка, глумица (47) је открила ко је заслужан за стварање њене породице. Дајући онлајн интервју за Гвинетин бренд "Goop", почела је са: "Не бих постала мајка да није било тебе'".

"Било би: 'Немам дјецу'. А ти би: 'Имајте дјецу, вјенчајте се, имаћете дјецу'. Била си баш упорна. Говорила си: 'Морате. Не разумијете. Ако то не учините, бићете толико тужни што то нисте урадили'". И зато сам ти толико захвална што ниси одустала".

Шалећи се да је била давеж, Гвинет је наставила: "Мислим да сам могла да предвидим да си ти рођена да будеш права мајка. Неке жене нису, али ти јеси, као што сам рекла, 'ти си рођена да то будеш'".

"Па, све оно моје типа 'Нећу то да радим', био је само страх", рекла је Камерон. "Била сам само уплашена. Бојала сам се. Бојала сам се да нећу наћи партнера. Нисам имала среће. Пре тога није било битних људи у мом животу".

Новопечена мајка отворено је говорила о плановима за будућност своје ћерке, инсистирајући на томе да не жели да се њена ћерка идентификује са атрибутима "слатка"и "лијепа".

Камерон и легенда бенда Good Charlotte Бенџи држе своју ћерку од њеног рођења даље од очију јавности, а на друштвеним мрежама нису подијелили фотографије. Глумица позната и по филму "Маска" је додала: "Желим јој и знам да је немогуће, али желим да она буде без било каквих одредница. Не желим да се идентификује са тим придевима, попут "Лијепа сам, слатка сам...". Желим да она буде попут: "Ја сам!"

"Кад је погледам, све што желим је да јој помогнем да буде своја. Из дана у дан ми све више открива ко је, а ја само покушавам да будем у току с њом. Мислим да нисам била способна да будем овакав родитељ са 25 година."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана