Калиопи доноси кофер љубави у Бањалуку

Данко Кузмановић
Калиопи доноси кофер љубави у Бањалуку

Пјевачица Калиопи, за коју многи кажу да има најмоћнији глас на Балкану, доноси свој “кофер љубави, велики, црвени” 8. октобра у предивни амбијент Народног позоришта Републике Српске.

Калиопи у оквиру својих јесењих концерата у октобру стиже у БиХ гдје ће имати прилику за нови сусрет са својом публиком.

Овај концерт ће као и увијек бити права посластица за све љубитеље њене моћне интерпретације и емоције. 

Пјевачица турнеју започиње 4. октобра у Мостару концертом у дворани “Херцег Стјепан Косача” и наставља се 5. октобра у Сарајеву (Дом младих), 6.10. у Зеници (БНП). Дан касније 7. октобра Калиопи ће наступити у Добоју у Центру за културу, након чега слиједи наступ у Народном позоришту Републике Српске у Бањалуци.

Препознатљива по искључиво моћној и емотивној интерпретацији, као и посебној енергији и шарму које доноси на сцену и великим бројем хитова као што су “Бато”, “Кофер љубави”, “Знам да те волим”, “Мелем”, “Црно и бело”, “Вучица”, “Пожели”, “Невиност”, “Мрвица”, “Опрости”, “Рођендан”, “Пресуда” и многи други, ова дама на сваком свом концерту оствари посебну повезаност са публиком која траје до сљедећег сусрета.

Калиопи, са својим сјајним музичарима који је прате на сцени, је за све љубитеље доброг звука припремила посебно концертно уживање.

- Узбуђена сам због концерата који ме очекују. Моја имагинарна локомотива, која током концерта постане реалност, обавезује ме да путујем даље и да што више радости унесем у срца оних који пјевају са мном. Драги моји, спремите се да запјевамо заједно - казала је Калиопи.

Први солистички концерт који је Калиопи одржала пред Бањалучанима био је 2017. године у Банском двору Културном центру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана