Какве фризуре “тамо доле” носе славне љепотице?

Aгенције
Какве фризуре “тамо доле” носе славне љепотице?

Бразилска или дјелимична депилација, избјељивање длачица или украшавање вајазлингом и пирсингом само су неки од бројних начина украшавања интимне зоне.

Међутим, како је недавно истраживање показало, мушкарце ипак највише “пале” природне фризуре. Ево шта носе славне холивудске фаце.

ЏЕНИФЕР АНИСТОН

Бразилска депилација је популарна међу женама, а премда су се у посљедње вријеме појавила разна упозорења да баш и није тако безопасна, велики број жена још је сматра најпрактичнијом и најуреднијом. Управо “бразилку” носи Џенифер Анистон.

- Џенифер је буквално опсједнута том фризуром “тамо доле”. Једном је чак звала салон, заказала је термин, а ништа није преостало за депилацију. Скоро да је остала без коже- открила је једном приликом Даун Далуис, власница салона за уљепшавање у Лос Анђелесу.

КЕЈТ ВИНСЛЕТ

Глумица Кејт Винслет преферира депилацију приликом које се на средини интимног подручја оставља цртица. Управо је та Кејтина интимна фризура представљала проблем приликом снимања филма “Тhe Reader” за који је требало да остави недепилирану интимну зону.

- Морам да узгајам длачице. Али, због вишегодишње депилације те длачице никада не нарасту тако густе као прије. За потребе снимања филма чак су ми направили и перику за интимну зону- својевремено је Кејт рекла за Алур магазин. 

СИЕНА МИЛЕР

Лијепа Сиена обожава бразилску депилацију, али је та њена интимна фризура представљала проблем за вријеме снимања филма “Hippie Hippie Shake” чија се радња одвија у 60-им годинама прошлог вијека.

- Сиенина интимна зона накнадно је дигитално обрађена, дајући јој изглед жбуна - открио је својевремено извор за Фемале Фирст. 

ЏЕНИФЕР ЛАВ ХЈУИТ

Глумица је гостујући у емисији “Lopez Tonight” открила је како интимну зону украшава не само фризурицама већ и све популарнијим вајазлингом. Наиме, осим бразилске депилације, Џенифер воли да се украси и Сваровски кристалима дајући својој интимној зони посебан изглед.

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ

Недавно је Гвинет Палтроу привукла све погледе на себе када се на црвеном тепиху појавила одjевена у хаљини дизајнерског потписа Антониа Берадија, а провидни материјал открио је значајни дио глумичиних дражи. Међутим, како је хаљина више скривала него покривала, а Гвинет је у посљедњем тренутку узела бријач. Како је сама глумица признала у телевизијском шоу Елен Дегенерес, иначе '“тамо доле” његује фризуру 70-их, али због дизајнерске хаљине морала је фризуру мало да скрати.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана