Како су познати потрошили своју прву плату

Агенције
Како су познати потрошили своју прву плату

Многи познати су своју прву плату потрошили на разне ствари, почев од ципела па до луксузних аутомобила. Ешли Грејем је углавном ишла практичном рутом када је добила прву плату.

- Моја прва куповина је био пар платформских ципела. Али највећи дио новца сам потрошила на личног тренера, јер се уопште нисам знала понашати у теретани и заиста сам жељела научити да користим све те застрашујуће машине, а да се не повриједим - казала је она.

Никол Кидман је рекла да свој први зарађени новац није потрошила на себе.

- Купила сам мами и тати веш-машину. Касније сам купила себи неке чизме које су биле нај-кул чизме које сам видјела у свом животу - испричала је Никол.

Можда за Серену Вилијамс зарада првог милиона није била велика ствар, али њена банка је била прилично изненађена када је стигла са чеком и великим износом на њему.

Нисам уопште дирала новац већ сам га ставила у банку. Сјећам се да сам дошла до ауто-шалтера да уновчим чек, а они су ми рекли да морам ући у зграду банке. Испало је да је чек са седам цифара нешто компликованији посао него што је наручивање хамбургера из аута - присјетила се Серена. Бри Ларсон је себи купила електричну гитару од прве плате, Синди Крафорд тапете, а Оливија Холт је себи купила бета рибицу.

- Када сам добио прву плату, на свом дневном послу, потрошио сам га на старинску “крафстман” столицу и лампу коју је дизајнирао Френк Лојд Рајт. Са другом платом сам купио стерео уређај - рекао је Бред Пит, који данас има своју линију намјештаја.

Звијезда филма “Боемска рапсодија” Рами Малек себи је купио машину за еспресо кафу.

- Своју прву плату сам потрошио на личну еспресо машину. Мислим да ми је било потребно одређено вријеме да се научим правити кафу на њему - прича он.

Када је новац почео пристизати, Кети Грифин је одлучила да помогне родитељима, који су јој дуго година пружали подршку.

- Први новац сам потрошила на маму и тату, јер они су били радничка породица и увијек су се бринули о мени, плаћали часове глуме и зубне протезе, о чему и дан-данас причају. Тако да сам одлучила да им дам лијепо мјесто за живот и то је био најзабавнији дио - прича она.

На крају, куповина новог аута је био велики моменат у животу младе глумице Џенифер Лопез, иако је  њен лични живот био прилично нестабилан у том моменту.

- Возила сам малу “хонду” коју ми је дао Кинан Вејанс када сам се доселила овдје и почела радити као флај герл. И возила сам је на сваку аудицију - открила је Лопезова о својим првим данима у Лос Анђелесу.

- Када сам добила прву филмску улогу, купила сам себи “мерцедес”. И био је то велики догађај за мене, мада сам у исто вријеме потписивала папире за ауто и раскидала везу са момком. Била сам у ауто-салону и плакала сам - присјетила се Лопезова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана