Како су јој родитељи славни њој је Холивуд уништио живот

Агенције
Како су јој родитељи славни њој је Холивуд уништио живот

Родити се у Холивуду као дијете познатог пара није увијек тако сјајно као што изгледа...

 

Талула Вилис, најмлађа од три ћерке из брака глумице Деми Мур и Бруса Вилиса открила је како је изгледала њена борба с депресијом у новом издању магазина ’Teen Vogue’.

"Нисам се осјећала добро су својој кожи откако сам напунила 11 година", изјавила је и додала да су њени проблеми почели када се преселила у Холивуд - "Најраније дјетињство сам провела на ранчу у Ајдаху, а праву величину славе мојих родитеља нисам ни схватила док се нисам преселила у Лос Анеђелс. Онда сам одједном почела да размишљам о томе како не заслужујем ништа од тога, а проблеми су се само гомилали у мени"

Међутим, њени прави проблеми кренули су када је имала 13 година и на интернету прочитала негативне коментаре о свом изгледу– "То је био тренутак када се све у мени преокренуло. Није чак било ни због мишљења околине, ја сам самој себи постала најгори критичар"

Њене психичке муке су се наставиле до пубертета због чега је развила поремећај у исхрани и почела да излази превише. Штавише, у једном тренутку је имала само 42 килограма јер је превише читала таблоидне приче о себи. То је трајало док није кренула на факултет, када је старија сестра одлучила да јој помогне да преброди вишегодишњу депресију.

"Депресија ме је на колеџу потпуно обузела. Нисам спавала, нисам причала ни са ким, ништа није имало смисла, свијет је изгубио своју боју, а храна укус. Осјећала сам се као да сам се измјестила из свог тела и ума и да сам живела неким животом само да бих преживјела. То чак није ни било због дрога које сам користила, једноставно сам била тужна и несрећна. Напокон, моја сестра Скаут ме је натјерала да се тргнем и схватим шта радим. То је био велики, али и ужасан моменат када сам схватила да морам да се бринем о себи", испричала је у интервјуу.

Прошле године, Талула се пријавила у један рехабилитациони центар, а лијечење јој је помогло да схвати ко је и шта је.

"Није као да сада волим себе и немам проблема. То не функционише тако. Ипак, однекуд морам почети и то је врло узбудљиво. Сваки дан све више растем", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана