Како се бирају жене за Тома Круза?

Агенције
Како се бирају жене за Тома Круза?

Након развода Тома Круза и Кејти Холмс, појавиле су се бројне приче о потрази глумца за особом која нема проблем са сајентологијом и која би му била жена прије брака са Кејти.

Судећи по извјештајима, брачне понуде биле су упућене Софји Вергари и Скарлет Јохансон.

У причи магазина Vanity Fair, откривено је да је 2004. године Шели Мискавиџ, жена главног сајентиолога Дејвида, надгледала тајни план да се Тому Крузу пронађе жена.

Током потраге пронађена је Назанин Бониади, глумица рођена у Ирану, припадница сајентолога која се чак и забављала са Крузом од новембра 2004. до јануара 2005.

Судећи по магазину, Бониади је мjесец дана прије првог изласка провела у бројним испитивањима која су од ње захтјевала да открије и своје најинтимније сексуалне тајне високим званичницима сајентолога.

Бонади је морала да се ријеши своје протезе, црвених праменова и дечка. Како би се раскид убрзао, њој су били показани одређени повјрљиви детаљи из његовог живота. Бонади је потом потписала уговор о повјерљивости који би од ње, у случају да „забрља“, направио непријатеља Сајентолошка цркве.

Након раскида, Бонади је била приморана да чисти тоалете четкицом за зубе, плочице киселином и да копа ровове у сред ноћи. Након бројних понижења, на самом крају, послата је на улицу како би продавала књиге Рона Хабарда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана