Како најљепше жене свијета стварно изгледају на плажи

ГС
Како најљепше жене свијета стварно изгледају на плажи

Одавно смо схватили да је имиџ познатих једно, а то како изгледају у свакодневном животу сасвим друго.

Сезона годишњих одмора није тема број један само у овом дијелу свијета. Познати се ових дана опуштају, сунчају и купају углавном на чувеним европским љетњим дестинацијама попут Миконоса, Ибице, Сардиније.

Ту их баш брига да ли их вребају папараци, а гомила фотографија на које ових дана налетите показаће вам да и најљепше жене свијета изгледају као сав нормалан свијет кад не раде. Колико год да вас нервирају нереална очекивања у која спада и сам израз „тијело за плажу” (као да имамо и оно друго за шалтер, треће за продавницу, четврто за неки гламурозни излазак) требало би да освијестите да и најљепше жене свијета које су добар дио живота посветиле свом изгледу и он им је императив, на плажи изгледају као „обични“ људи – срећно и растерећено. пише ЗадовољнаРС.

Натали Портман на примјер воли да сурфује и игра се с клинцима на плажи, никад не мирује, увијек је у покрету и баш као и вама – кад јој изгоре рамена покрије их дебелим слојем креме са заштитним фактором и иде даље.

 

Фотке Уме Турман нису са одмора, она је на плажи снимала рекламу. Чим је завршила шта је морала, поздравила се се екипом, отрчала у приколицу за пресвлачење и навукла удобан купаћи у ком је ускочила у океан.

 

И некадашњи супермодел Синди Крафорд воли активан одмор, а суп даска јој је омиљена забава.

Искра Лоренс је са другарицама правила мини журку на плажи и судећи по фотографијама – одлично се провела.

Кортни Кардашијан са великим трудничким стомаком сваки дан одлази на плажу, бави се опуштајућим активностима и једе здраве оброке. Беба, која ће бити прво дијете Кортни и Тревиса Баркера, ускоро стиже на свијет. Кортни већ има троје дјеце са бившим партнером Скотом Дизиком, а Баркер са бившом супругом такође има троје дјеце.

Кејт Мос се опушта са кћерком и на плажи обично засмијавају једна другу, а воли и да рони, па са собом увијек вуче пераја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана