Како је вjечити нежења промjенио став у вези са браком и дjецом?

Агенције
Како је вjечити нежења промjенио став у вези са браком и дjецом?

Он је имао титулу највећег холивудског заводника, а сада је постао супер тата који ужива у својој великој породици.

Цио свијет су преплавиле вијести како су Џорџ Клуни и његова његова супруга, британска адвокатица Амал, постали родитељи близанаца- дјевојчице Еле и дјечака Александра.

"Ела, Александар и Амал су здраво, срећно и добро. Џорџ је под седативима и требало би да се опорави за неколико дана", гласило је симпатично обавијештење које је објавио глумчев представник за медије.

Вијест о порођају је обрадовала цио свијет, а пријатељи и фанови познатог глумца Џорџа Клунија су му путем друштвених мрежа честитали на очинству.

Неки су још увијек шокирани вијешћу да је холивудски заводник постао отац, а имајући у виду његове љубавне излете и флертове због којих су лудјеле свјетске љепотице, то нас уопште не чуди.

Подсјетићемо вас да је послије развода од Талије Балзам, прије више од 20 година, Џорж више није желио да поново упловљава у брачне воде, а дјеца му апсолутно нису била у плану.

Тек од тренутка када је у његов живот, прије четири године, упловила правница и активисткиња, Амал Аламудин, свијет је могао да гледа како глумац мијења свој став у вези са браком и дјецом.

Лијепа Амал је након дуге везе својом памећу, лијепотом и елеганцијом очарала Џорџа, те након дуже везе успјела вјечитог нежењу поново да одведе до олтара.

Они су уживали у свим чарима брака, а убрзо су схватили да је вријеме за проширење породице, те су након дугог нагађања у медијима, у фебруару мјесецу објавили да чекају близанце.

Ипак, један од најљепших парова у Холивуду, није желио да окрије пол принова, све док њихова пријатељица Синди Крафорд није поставила фотографију бенкица – једне у розе, а друге у плавој боји.

Како је познато, четворочлана породица ће живјети у Сонингу у Енглеској гдје су Амал и Џорџ 2014. године купили имање и кућу из 17. вијека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана