Како је Српкиња ухватила Бетмена

Blic.rs
Како је Српкиња ухватила Бетмена

Србослава Сиби Блажић рођена је у Чикагу 1970.Поријеклом је Српкиња, али су се њени родитељи преселили у Америку 60их година прошлог вијека, пише Блиц.

Дипломирала је менаџмент на Универзитету Јужна Калифорнија, радила као модел, шминкер и асистент на појединим филмовима, међу којима је и "Јесен у Њујорку".

Успјела је да освоји и Кристијана Бејла.

 Кристијан и Сиби су се упознали на једном свечаном пријему, где је она била у својству асистенткиње глумице Ане Фриел, са којом је иначе Бејл повезиван у јавности.

Ако је вјеровати гласинама, Винона Рајдер и Дру Баримор су такође претендовале на мјесто госпође Бејл, али само Сибиним чарима Крисријан није одолио.

Послије само некилико мјесеци везе, вјенчали су се у Лас Вегасу 29. јануара 2000.

Најпознатији Бетмен не прича често о свом приватном животу, али када говори, не крије ријечи хвале и љубави према својој супрузи

"Сиби је јака жена којој дугујем све што сам постигао и сигуран сам да без ње не бих успио. Лако је погријешити у Холивуду, чим постигнете неки успијех људи вам говоре да сте звијезда. Водио сам бунтован живот, снимао филмове, али нисам имао дом. Онда сам упознао Сиби и почели смо разговор којим ме је задивила. Има сјајан став према животу и разумије мој приступ глуми и приватности. Она је моје тајно оружје, за мене је учинила много због чега сам се промјенио. Веома је снажна особа и схватио сам да најбоље радим када је у мојој близини", рекао је глумац.

Овај српско-енглески пар има двоје дјеце, деветогодишњу кћерку и сина од пет мјесеци.

Није тајна да је, на инсистирање Сибиних родитеља, њихова кћерка почела да учи српски и да недјељом иду у православну цркву.

Кристијан каже да има тешку нарав и да га Сиби враћа у равнотежу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана