Како је Наташа Беквалац прославила 44. рођендан

ГС
Како је Наташа Беквалац прославила 44. рођендан

Пјевачица Наташа Беквалац слави 44. рођендан, а посебно изненађење које су јој приредили најближи подијелила је и са својим пратиоцима.

Наташа Беквалац слави 44. рођендан, овог пута на Ибици са одабраним друштвом. Пјевачица је са собом повела своју сестру Кристину, њену кћерку Петру и своју старију кћерку Хану.

Још раније је објавила заједничку фотографију прије одласка, на којој су њих четири, а сада се похвалила и посебним изненађењем које су јој приредиле на дан рођендана.

Породица јој је улепшала рођенданско јутро на најбољи могући начин – шампањац, балони и поклони у хотелској соби су је сачекали, а Наташа је брзо све подијелила са својим пратиоцима.

Упркос годинама, Наташа изгледа предивно и готово свакодневно одушевљава људе на друштвеним мрежама, како својом заносном фигуром, тако и пажљиво одабраним модним издањима.

"Хвала на свим предивним жељама, честиткама, хвала на љубави коју сваки дан осјећам. Ипак, живот јесте највриједнији дар и зато сам одлучила да сваки дан проведем у радости, захвалности и насмијана крај своје дјеце, породице, предивних пријатеља и људи које обожавам", написала је она у опису објаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана